Afgelopen week las ik een bericht op social media wat mij inspireerde. Het inspireerde mij om een traject training op te zetten voor het begin van 2022.

Vanwaar een traject? Om een proces te creëren, om verbinding te versterken, omdat samenwerken heel leuk kan zijn en vooral om het volgende; om de deelnemers uit te nodigen om een hart verbinding te maken met dat wat ze echt willen met hun paard. En daar dan een doel van te maken voor de eerste helft van 2022, een mooie start van een nieuw jaar.

Die hartverbinding, wat bedoel je daarmee?

Binnen het traject krijg je van mij een opdracht die je voor de eerste bijeenkomst heb gemaakt. Door deze opdracht krijg je meer helderheid over waar jou wezenlijke wens ligt, wat je doel wordt als leidraad in je werk met je paard. Of in het werk met paarden in het algemeen. Mogelijk wil je meer focus over omgang met paarden, meer leren over lichaamstaal en paardentaal, of over gedragsgerelateerde zaken tussen mens en paard. Misschien wil je gewoon relaxed alleen naar buiten met je paard, of wil je je eerste wedstrijd gaan rijden in 2022. Maar ook meer kennis over gezondheid van het paard, het paarden houden in het algemeen, wat kun je doen om een zo gezond mogelijk paard te hebben of houden. Of wil je rijtechnisch wat meer leren. Er is ruimte voor heel veel verschillende uitdagingen of wensen.

Het ❤️ Heart To Heart ❤️ traject biedt een vaste groep mensen waar je dit samen mee gaat beleven. En hoeveel je dit samen wil doen ligt aan wat jij nodig heb.

Ik start dit traject met en intro-dag op 7 Januari ‘s middags om 14:00. Deze start bijeenkomst is zonder paarden maar gaat over jou wensen binnen deze 3 maanden.

Vervolgens komen er 6 lesdagen waar in de ochtend een stuk theorie gegeven wordt over onderwerpen die binnen de wensen naar voren zijn gekomen. Ik anticipeer dus op dat wat de groep en ieder individue heeft aan doelen.

In de middag zijn de lessen. Je kunt bij de lessen van de andere deelnemers blijven kijken maar je kunt ook na je les huiswaarts keren, wat jij wil, alles is goed.

Voor publicatie van dit traject op mijn website was de eerste groep al vol, vandaar dat ik een tweede groep wil opstarten voor enthousiaste deelnemers. De groep is maximaal 6 deelnemers.

Er is een groep die op zaterdagen de lesdagen heeft maar ook een die op de vrijdagen de lesdagen heeft (en een zondag bij wijze van uitzondering ivm planning).

Het gehele traject voor het eerst kwartaal van 2022 ondersteun ik ook in jullie eigen whatsapp groep. Hier kun je dan je vragen kwijt waar je tegenaan loopt tussen de lesdagen in. Elke 2 weken is er een lesdag, zo heb je mooie continuiteit in het eerste kwartaal om je dromen en wensen te volgen in relatie tot je paard.

We hebben dus:

Vrijdag 7 Januari into dag (zonder paard) vanaf 14:00 tot ca 16:00

Zaterdag 8 Januari eerste lesdag voor trajectgroep 1

Zondag 9 Januari eerste lesdag voor trajectgroep 2

Vrijdag 21 Januari tweede lesdag voor trajectgroep 2

Zaterdag 22 Januari tweede lesdag voor trajectgroep 1

Vrijdag 4 Februari derde lesdag voor trajectgroep 2

Zaterdag 5 Februari derde lesdag voor trajectgroep 1

Vrijdag 18 Februari vierde lesdag voor trajectgroep 2

Zaterdag 19 Februari vierde lesdag voor trajectgroep 1

Vrijdag 4 Maart vijfde lesdag voor trajectgroep 2

Zaterdag 5 Maart vijfde lesdag voor trajectgroep 1

Vrijdag 18 Maart 6e lesdag voor trajectgroep 2

Zaterdag 19 Maart 6e lesdag voor trajectgroep 1

De kosten voor het totale traject bedragen € 240,-

Lijkt het je leuk om deel te nemen? Je kunt inschrijven via de agenda op mijn site.

Heb je vragen over het traject; stuur dan een email via contact op de site.

Ik heb er onwijs veel zin in!