Cursusdagen

Cursusdagen

​Maandelijks organiseer ik cursusdagen of clinic’s hier bij mij op het erf.
Tijdens een cursusdag is er ruim tijd een aandacht per combinatie om deze verder te helpen en verzorgen wij een heerlijke lunch. Je paard kan hier op de paddock verblijven gedurende de dag. Een cursusdag is een dag van leren en trainen in een kleine groep. Je kunt meeluisteren met de les van de andere deelnemers om ook daarvan weer te leren. Wij werken met een in-ear systeem om zo de lessen comfortabel en goed te kunnen volgen. 

Er komen diverse thema’s aan de orde tijdens de cursusdagen. Er wordt afgestemd op dat wat de combinatie op dat moment verder kan helpen. Daar waar de wens ligt.

Tevens organiseer ik cursusdagen en clinic’s met een speciaal thema en soms ook met gast-docenten. Kijk gerust verder op onze agenda welke cursussen er gepland staan. 

Communicatie en Obstakeltraining

Ook wel schriktraining genoemd. Ik gebruik deze term niet daar een paard niet hoeft te schrikken of schrikachtig te zijn, het is interessant voor alle combinaties. Jong, oud, nieuwe combinaties etc.

Op deze trainingsdagen leer je meer over paardentaal en hoe je kunt leren herkennen wat je paard jou te vertellen heeft bij het samen werken. Voor nieuwe combinaties die elkaar beter mogen leren kennen of oudere combinaties die graag hun taal willen verfijnen. Ook kun je wanneer jou paard snel angstig is hem leren op jou te vertrouwen. Kortom voor elke combinatie is er iets te leren tijdens deze gezellige en leerzame trainingsdagen.

Deze trainingsdag kan ik op locatie komen geven (minimaal aantal deelnemers is 4 personen, maximaal 6.) of hier bij mij op locatie. Kijk in de agenda voor geplande dagen of neem contact met mij op over training op locatie.

Theorie
Avonden

Evenementen

[metaslider id=”1193″]

In het blok hiernaast kun je zien welke evenementen ik organiseer. Klik op het vakje waar je interesse heen gaat en daar krijg je meer info over de actueel geplande evenementen.

Ik organiseer maandelijks terugkerende cursusdagen. Tevens kunt je losse lessen boeken, les krijgen op mijn lespaard, theorie cursusavonden volgen met thema’s, longeer cursusdagen bied ik aan, communicatie en obstakeltraining met je paard, training op het gebied van grondwerk. Daarnaast organiseer ik  “specials” dit zijn meerdaagse cursusdagen met een gastdocent en thema. En een meerdaags Volwassenen Weekend – IJslandse paarden.

Zie je een bepaald evenement niet gepland staan maar zou je daar wel graag aan deel willen nemen? Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier.