6 APRIL Zaterdagochtend Share – This is me

Vanochtend was ik vroeg wakker, de vogels en de natuur riepen mij en toen ik de huiskamer in liep zag ik het prachtige licht buiten. Dit inspireerde mij enorm om weer eens een stukje te delen van ons leven in en met de natuur hier op het erf. Over wat mij zoal bezig houdt in Frá Loar en Orkulind (mijn praktijk). Ik heb in de afgelopen week heel duidelijk door gekregen dat deze 2 echt een mooie combinatie is die ik ook mag uitdragen als zijnde THIS IS ME. Dit is wat ik doe, en dit is wat ik kan faciliteren. Stoppen met me verstoppen. Ik wil graag delen, inspireren en mens en dier helpen om hun eigen beste leven te leiden. Dat doe ik ook, daar werk ik ook dag dagelijks aan. En nee, niet alles is dan rozenkleur en maneschijn maar wel oefen ik elke dag om waarachtig te zijn. Echt te voelen wat er in mij leeft en dat ik dit ook mag delen voor wie het wil horen.
Dit keer dus een VLOG in het kader van : this is me.
https://youtu.be/aADaTBoGRBc