Behandeling & Diensten bij Frá Loar

1


BEHANDELINGEN
Reiki
Masterson Method® Practitioner
Horse Speak (io)
Werken met klank
Onstpanningstechnieken
Bachbloesem 
Essentiele oliën 

2


PERSOONLIJKE 
trajecten
Holistische behandeling
rijtechnisch
gedrag
Aankoopbegeleiding

3


PRIVELES
Communicatie met paard
Angtige ruiters
Longeerles
Grondwerkles
Loswerkles

4


TRAININGEN
Persoonlijke trajecten
Trailerlaadtraining
Gedragstraining
Communicatie & Obstakel

Masterson Method® Practitioner

BEYOND HORSE MASSAGE

Masterson Method® is een behandeling van een paard die (vrij vertaald) “verder gaat dan massage”.
Deze behandeling geeft het paard alle ruimte op spanningen los te laten in het lichaam om zo weer optimale balans & bewegingsvrijheid te krijgen. 
Waarin onderscheid Masterson Method® zich van andere technieken vraag je je mogelijk af, want er is al zoveel. 

Bij een Masterson behandeling heeft het paard invloed op de behandeling daar wij werken met de signalen van het paard. Het is dus een unieke interactieve methode van lichaamswerk. We werken MET het paard ipv AAN het paard.

In tegenstelling tot traditionele massage, wordt er gewerkt met het zenuwstelsel van het paard en neemt het paard dus actief deel aan het proces.

​Een behandeling duurt ca 1 á 2 uur per paard. Ik kom op locatie behandelen. Stuur mij een berichtje voor een afspraak of meer info over tarieven.

 

Horse Speak

Wil jij de taal van je paard leren?

Longeren is zoveel meer dan je paard in een cirkel om je heen laten lopen! Het biedt een mooie kans om naast je paard ook je lichaamstaal te laten spreken, je bewust te zijn van wat je in je lichaamsenergie tegen je paard zegt.
Naast het stuk lichaamstaal wat je gebruikt tijdens longeerwerk, is er natuurlijk de manier van longeren. Wat is je doel in je longeerwerk? Waar kun je je paard verder helpen in zijn elasticiteit en souplesse? Welke oefeningen kun je inzetten om tot betere balans te komen? En hoe leuk is het dat je leert om de hele rijbak te kunnen gebruiken in plaats van alleen een cirkel!
Je kunt een longeerles boeken via het contact formulier.

Prive Lessen

Vind je het leuk om te leren door te ervaren?
Sta je open om te leren voelen welke inwerking jouw lijf heeft op je paard of andersom, welke invloed jouw paard heeft op hoe jij op je paard zit?
Wil je (verder) leren hoe je in balans kunt rijden waardoor je paard jou kan dragen op een fysiek zo correct mogelijke manier?
Wil je hulp bij rijtechnische vragen waar je tegenaan loopt?
Wil je gewoon zo goed mogelijk op je paard rijden, ongeacht of je nu in het bos wilt rijden of wedstrijd wilt rijden?
Ben je mogelijk angstig, en vind je het lastig om in overgave te kunnen rijden?
Angst of mis-communicatie kan een enorme belemmering vormen in jouw plezier met je paard. 
Wil je aan het vertrouwen en echte krachtige verbinding werken tussen jullie als combinatie? 

Ik help je graag!
Ik combineer in mijn lessen mijn kennis als gedragstrainer, als energetisch holistisch therapeut, als bodyworker voor paard en mens om jou verder te helpen samen met je paard. Ik geef les hier op eigen locatie maar kom op verzoek ook op locatie les geven.

Drop by drop is the water pot filled. Likewise, the wise man, gathering it little by little, fills himself with good. Buddha

Grondwerkles & Communicatie

Wat leer je zoal door met je paard grondwerkles te volgen? Grondwerk is de basis voor het werken met je paard. Middels grondwerk creëer je begrip en duidelijkheid wat uiteindelijk resulteert in meer vertrouwen bij het paard. Ze leren bijvoorbeeld naast het wijken voor druk ook onze lichaamstaal te begrijpen.

Ik werk vanuit de natuurlijke paardentaal – lichaamstaal in de communicatie. Zo creëren we vertrouwen en begrip voor datgene wat we vragen. Tijdens de grondwerkles word je je steeds meer bewust over de afspraken die er bestaan tussen jou en je paard.  De meeste paarden willen graag met ons communiceren, en heldere communicatie  brengt ook veiligheid en rust voor paard (en ruiter).
Middels leidwerk maar ook door los met je paard te werken, kijk ik mee naar jullie communicatie en geef ik je tools om de communicatie te verfijnen.
(voor alle paardenrassen toegankelijk)

Training met Frá Loar is

WERKEN VANUIT WELZIJN

VOOR MENS & PAARD

Maak een afspraak voor overleg