Wellicht herken je het, je bent op vakantie en de eerste week of dagen is het heerlijk chillen. Maar dan na een paar dagen begint het weer te kriebelen, …. Allemaal leuke plannen en ideeën voor NA de vakantie. Workaholic? Nee niet echt, ik vind het gewoon heel leuk wat ik zoal doe in mijn beide bedrijven. In Fra Loar om weer cursussen te plannen, en ga ik weer een HEART TO HEART starten of niet.. En natuurlijk kijk ik uit naar het vervolg van mijn Masterson Method Practitioner opleiding, het coaching weekend eind Augustus! Super fijn om weer een weekend te hebben waar mijn mentor en de andere practitioners en Vicky Devlin mee kijken met de technieken in het creëren van ontspanning in het paardenlichaam. Spanning loslaten op een super zachte manier. Voor mij nog steeds hard werken maar ik vertrouw erop dat in het 2e Fieldwork blok daar nog meer flow in komt. Voor het 2e blok heb ik ook nog ruimte om paarden aan te nemen voor het fieldwork. Heb je een paard die fysiek wel wat mag loslaten, denk je dat hij ergens spanning heeft waardoor jullie mogelijk in het rijden of trainen een uitdaging hebben? Of heeft hij/zij gewoon wat ongemak. Laat het me weten via een berichtje via mijn website. Zit je in de regio ZWOLLE-APELDOORN-ARNHEM-DEVENTER-HARDERWIJK dan is dat helemaal mooi. Voor het Fieldwork plannen we dan 2 sessies in met een tussenpose van 2-3 weken.

En verder… Horse Speak, ja natuurlijk. Ook daar ga ik weer verder met het volgen van de HS Academie. Door tijdgebrek heb ik het even op een lager pitje gezet. Tijdgebrek is wellicht niet het juiste woord, focus hoort daar meer bij. Ik had mijn focus op mijn humane opleiding Traditional Chinese Medicine en op paardenwelzijn op Masterson Method. Nu de TCM is afgerond komt er weer meer ruimte voor Horse Speak. Keuzes.. heel gezond om te maken 😁. (En best een uitdaging soms want er is zoveel leuk!).

HEEL BLIJ dat we ook weer CURSUSDAGEN hebben kunnen plannen samen met MATISSE!!! Hij komt eind September, Eind November en begin Februari weer cursus geven bij mij op het erf. Wil je meedoen? Geef je op via de agenda. Je kunt meteen boeken via de site! Ik doe zelf ook graag mee, evenals Demi en Fabian. Matisse is een super trainer die met veel gevoel voor ruiter en paard de vinger kan leggen op dat wat voor jou op dit moment een mooi stuk is om aan verder te werken. Of je nu recreatie ruiter bent, fysiek een uitdaging heb, sportruiter bent, een jong paard wil verder trainen, jong of ouder bent… je bent welkom om mee te doen en mee te kijken om van en met elkaar te leren! En zolang hij er nog is… kun je evt ook deelnemen met mijn lespaard Þyrnir! Je betaald dan een extra 15,- voor deelname met hem.

Zo.. en nu nog even genieten samen op de fiets van prachtig Nederland! Tot snel! ❤️