Het is alweer een poosje geleden dat ik een blogje schreef over het rijlen en zeilen hier op het erf. Over leuke en soms ook minder leuke dingen. De afgelopen weken staat in het teken van afscheid nemen en nieuw ontmoeten.

Ik leef met de elementen dat heb ik wel vaker benoemd, een van de invloeden die we ervaren is de maan. WHUT? Ga je nu een beetje zweverg zitten doen hier?

Nee hoor 😂 het is gewoon leven met de natuur. Niks zweverigs aan! Wellicht hebben jullie het ook ervaren in het afgelopen weekend? Zondag misschien minder goed geslapen? Volle maan draagt daaraan bij. De energie van de volle maan is voelbaar, maar ik sta er niet altijd bij stil. Wel op het moment dat ik wakker lig, dan hoef ik maar even te checken buiten, ja hoor, uiteraard. Volle maan. En of je er nou voor open staat of niet, het is er. En wanneer ik om mij heen kijk en luister merk ik op dat het een tijd is van afscheid nemen en ruimte maken voor dat waar ruimte voor mag komen om het te kunnen manifesteren, het te kunnen creeeren. En ook dat dient zich gewoon aan.

DUS… Zit je nu een beetje moeilijk te doen dan? Uhmm , nee, ik neem alleen waar. En dat vind ik leuk en fascinerend.

Voor mijn bedrijf zie ik ook afscheid nemen en welkom heten als organisch ontstaan. Wanneer het niet meer past, niet meer in harmonie is dan mag het losgelaten worden. En nieuwe kansen bieden zich gewoon als vanzelf aan.

Op dit moment heb ik eigenlijk ruimte voor pension voor een persoon die hier past. Want als het niet past is het niet prettig. En daar ik hier ook woon en dit onze eigen plek is zie ik graag harmonie zodat ik me vrij kan voelen op mijn eigen erf. En dat mijn stalgenoten zich veilig en fijn en vrij voelen om hier te komen. Dat de mensen die hier zijn ook op een soort van zelfde frequentie bewegen zou je kunnen zeggen. (Ja ja… toch een beetje zweverig, vooruit 😉).

En zo kwam er afgelopen december opeens een vraag voor iets NIEUWS voor fra Loar! Midgard zocht naar een nieuwe locatie om een WEDSTRIJD te organiseren, en mogelijk nog andere leuke dingen in dit komende jaar. Maar eerst gaan we op 15 April onze eerste wedstrijd hier hosten. Midgard heeft gelukkig alle hulpstukken, zoals geluid, en alles wat bij de wedstijd nodig is. En vrijwilligers! Heel belangrijk want zonder vrijwilligers is geen wedstrijd mogelijk! En dan gaan we het beleven! Vinden we dit ook LEUK? Is het voor herhaling vatbaar of niet?

Voor nu denk ik… TOCH LEUK?

We gaan het zien! Onze stalgenoten zijn dol enthousiast! Kunnen ze eindelijk op wedstrijd want ja… niet iedereen heeft eigen vervoer ter beschikking! En natuurlijk ontstond ook hier weer “organisch” het thema voor de volgende THEORIE EN LESDAG op 4 Maart – Wedstrijdrijden, Welke proef, en hoe en wat eromheen! LEUK TOCH?