Ik sluit het jaar af door deze dagen een ritueel toe te passen. Rituelen bestaan al zo lang als mensenheugenis, een ritueel als het vieren van geboren worden, een welkom op deze wereld door bijvoorbeeld een kraam feest. Rituelen om mensen te verbinden, rituelen om te helen, ruimtes te reinigen van niet wenselijke energie, rituelen om iemand te laten weten dat je hem of haar leuk vindt, rituelen voor het beginnen met eten, rituelen om je voor te bereiden op een test, sport, enz.

We houden rituelen om een begin, of eind van een periode te eren of vieren. Zo ook mijn ritueel in deze tijd van het jaar!

Mijn ritueel bestaan uit terug kijken naar het afgelopen jaar, en vooruit kijken naar het nieuwe jaar! En alles hiertussen. Ik heb diep van binnen connectie gemaakt om te voelen: waar mag ik heen in 2023? Waar wordt ik écht blij van? Wat mag ik loslaten? Wat zou ik het aller, allerliefste willen voor mijzelf in 2023, als alles mogelijk is. Waar mag en durf ik hulp bij vragen? Wat mag ik bijdragen in 2023 aan heling, aan mens zijn, aan mijn mede mens en dier? Waarvoor tikt mijn hart, voor wie of wat?

Ik heb 13 briefjes gemaakt en daarop mijn woorden geschreven die raken met wat ik in verbinding met mijn innerlijke 2023 in stuur.

Elke dag gedurende 12 dagen verbrand ik een van deze 13 briefjes, een ritueel dat voor mij gaat over vertrouwen dat dat wat zich mag ontwikkelen dat met dit ritueel aandacht in liefde heeft ontvangen.

In mijn ritueel werk ik elke dag ook met oliën door deze te diffusen. Oliën die bijdragen aan Het ZIEN, de DANKBAARHEID, de LIEFDE, het LOSLATEN, en het ONTVANGEN in OVERGAVE.

Onze reukzin draagt sterk bij aan heling, aan emotie en vreugde (en aan weerstand) ;).

Interessant om te ervaren welke oliën als aangenaam of niet aangenaam ervaren worden! En dan uit te zoeken wat de werking is van desbetreffende olie.

Ook onze dieren weten precies welke oliën voor hen goed zijn op dit moment en welke zij NIET willen op dit moment. Hun ritueel hiervoor is super duidelijk! NO Thnx en ze draaien hun hoofd weg of trekken een gezicht wat boekdelen spreekt 😂.

Hoe bekend ben jij met oliën? Zijn ze 100% natuurlijk? Heb je al eens goed gekeken op het flesje? Wil jij 100% puur en daarmee ook werkzaam zoals bedoeld vanuit de natuur? Wil jij meer leren over oliën/rituelen/het manifesteren van je eigen pad/ leven in liefde met jezelf? You know where to find me ❤️ www.orkulind.nl

Ik wens al mijn lezers, vrienden, en geliefden een heel mooi eind van 2022 toe en wens je alle goeds toe, dat waar je hart om vraagt voor 2023.

Liefs, Jamila