Special voor dit hemelvaart weekend!

Wisten mijn site volgers dat ik ook al geruime tijd een shop heb die ook online te zien is? Een ruitershop met prachtige kleding van de welbekende merken van Hrimnir, Astund en Eques en nog wat handgemaakte topkwaliteit producten. En ik heb altijd een mooi assortiment op voorraad! Ik heb er zelf een enorme hekel aan dat wanneer je iets besteld het niet op voorraad is. Kan gebeuren natuurlijk en is je maat er niet dan kan ik het gewoon voor je bestellen, maar.. op mijn site zie je (ik hou het zo goed mogelijk bij ook met verkopen hier op het erf) de voorraad die ik hier heb. Nu net zijn de heerlijke rij-leggings van het merk Hrimnir weer binnen in de kleuren GRIJS, BLAUW en natuurlijk ZWART.

En omdat ik het hemelvaarts weekend het leuk vindt om een SPECIAL te doen; biedt ik een beetje korting. ALLEEN dit weekend en zolang de voorraad strekt. Dus… wil jij met dit weer lekker rijden in je super comfortable en mooie Hrimnir legging? Shop dan NU!