Je zou het haast niet geloven maar….. er komt weer ZON aan! Echt waar geloof me! Ik weet het, in deze tijd van het jaar voelt het soms als never ending de regen maar ik weet ook hoe we in de afgelopen zomers gesnakt hebben naar wat regen! Dus ik koester het weer, ook al is dat soms even zoeken wanneer ik in de les van onze trainer uit IJsland tot op mijn onderbroek en sokken nat was (hahaha). Het was weer een fantastische les en koud werd het pas toen ik stopte met rijden en mijn Hrimnir Rij legging uit deed om in een droge jeans te stappen.

Die rijlegging… ik vind ze werkelijk FANTASTISCH! En mijn favoriet is de rijlegging ZONDER siliconen omdat ik het fijn vind om een beetje te kunnen bewegen in mijn zit. De legging met de siliconen (kan heel functioneel zijn en ik draag ze zeker ook) daarmee heb je meer rem/grip in je zit. Voor ieder wat wils natuurlijk! En gelukkig heeft Hrimnir hierin mee gedacht! Dus er zijn rijleggings ZONDER SILICONEN maar ook MET SILICONEN op het zitvlak en binnenzijde van de benen.

Welke heeft jou voorkeur?

Om nou een beetje een zonnetje te sturen VANDAAG biedt ik de rijleggings die ik in mijn webshop heb aan met een leuke korting! Het is 1 April, i know maar dit is geen grapje!

Dus wil jij deze zomer ook heerlijk comfortabel rijden in een rijlegging (heerlijk flexibel en niet heet) shop dan VANDAAG met een leuke 15% KORTING (zolang de voorraad strekt) OOK OP DE THERMO LEGGING. En echt alleen vandaag.