In Frá Loar streef ik naar veiligheid vanuit liefde en respect. In de dag dagelijkse omgang met mens en dier is dat voor mij waar welzijn, gezondheid over gaat.

En wat is dat dan, gezondheid en welzijn?

Natuurlijk, al mijn lezers snappen dat gezondheid te maken heeft met hoe je je fysiek voelt. Je heb invloed op diverse gebieden voor wat betreft je gezondheid. Je eet gezond om je lichaam goed te voeden. Dat doen we ook voor onze paarden. We zoeken voor hen ook uit welke voeding, welke muesli, brok, ruwvoer echt goed voor hen is. En vaak bevatten deze brokjes ook supplementen. Echter, zelf vergeten we mogelijk dat onze eigen voeding ook aandacht vraagt want is het nou echt zo gezond wat je eet? Krijg je voldoende vitamine en mineralen binnen? Goed zorgen voor je paard, daar wordt vaak veel tijd aan besteed (en gelukkig ook maar want zij hebben weinig keuze, kunnen niet even op de fiets naar de winkel bij een tekort aan vitamines). Maar voor ons zelf…hmmmm daar is de aandacht vaak iets minder aanwezig in waar we ons mee voeden. (Of vullen 🤔).

Gezondheid behelst naast voeding (fysiek) ook voeding mentaal en energetisch. Hoe kun je jezelf mentaal en energetisch voeden, vraag je je wellicht af? Nou, door dat wat je doet en denkt bijvoorbeeld! Denk jij in tekorten of denk je in mogelijkheden/overvloed?

In tekorten denken en uitdragen (komt vaak voort uit ANGST dat een ander het beter heeft, of mogelijk iets “van jou” weghaalt) is energie die je niet voedt, maar leeg trekt. Het is een negatieve lage trilling die je uiteindelijk ook datgene zal brengen waar je je aandacht op vestigt: ANGST en NEGATIVITEIT want wat je aandacht geeft: GROEIT.

Dus als je positief bent brengt dat voeding mentaal en energetisch? Ja, daar geloof ik echt in. De hoge trilling die positiviteit uitzend, met name de trilling van LIEFDE voedt ons. Brengt lichtheid, saamhorigheid en verbinding.

En weet je, dat is dan ook wat jij aantrekt!

Afgelopen week heb ik gekozen voor liefde toen er een hele nare respectloze bak met negatieve (angst) energie gestuurd werd. Want ook dat gebeurd. En dan kijk ik ernaar en denk: interessant. Want het zegt vooral iets over degene die het stuurt. Dan stuur ik compassie want je moet het wel heel naar hebben wil je op zo’n manier jezelf de wereld in moeten zetten.

Gelukkig versterkt het ook altijd weer de band met mensen die ook blijven meebewegen op de trilling en frequentie van liefde.

En nee, het is niet makkelijk soms, het doet ook zeer! Maar wanneer de boosheid weg ebt (want ja die is er ook en dat is ok) dan is er ruimte om de “hé, interessant” te zien.

En onze paarden? Die kiezen ook voor deze hoge frequentie van liefde. Dit is namelijk VEILIG!

Door te kiezen voor de frequentie van liefde en veiligheid dienen we ons hogere zelf. Onze gezondheid fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.

En dat betekent

ook loslaten wat niet meer dient, een Detox van negatieve energie.

Hoe passend in deze tijd van het jaar. Nieuw leven, nieuwe kansen, schone energie en liefde.

Geen ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken maar ONS, JULLIE, WIJ , samen trillen op de hoogste frequentie daarmee maken we de wereld blij.