Het is opeens een stuk frisser buiten, dat zal jullie ongetwijfeld ook opgevallen zijn!

De donkere dagen voor de kerst, some love it, others don’t! Ik hou er wel van 😉, het draagt bij aan wat ons lijf nodig heeft in deze tijd van het jaar. Het naar binnen keren. Een pas op de plaats doen en jezelf lekker warm houden met een deken op de bank. Je dikke wollen sokken en trui weer uit de kast trekken. Een kaarsje aan of de openhaard, het hoort echt bij ons, bij de natuur. Want immers.. wij ZIJN natuur.

Voor de mensen die deze tijd van het jaar een uitdaging vinden, misschien is het heel fijn om jezelf een beetje te “liften” qua energie. Hoe? Dat kan door je te omringen met liefde, lief zijn voor jezelf. Een heerlijke warme geur als bijvoorbeeld een WILD ORANGE essentiële olie kan daaraan bijdragen. Of een andere uplifting geur. Lekker in de diffuser of gewoon een druppeltje op een tissue oid of verdund op je polsen kan al zo fijn zijn!

Wil je wel iets doen maar heb je geen idee wat je lekker vindt ruiken? Bel me dan dan kunnen we een afspraak maken per telefoon of hier op locatie en kan ik je de oliën laten ruiken of je tegen een kleine vergoeding een paar samples toesturen.

Je kunt natuurlijk ook een heerlijke massage boeken via www.orkulind.nl om jezelf helemaal even over te geven aan rust.

Maar..maar.. ik moet naar buiten voor mijn paarden!! Denk je misschien en dan heb ik helemaal niks aan een dekentje op de bank..

TADAaaa laat ik daarom dus dit weekend een leuke FRIDAY SPECIAL weer doen of eigenlijk.. een WEEKEND special! Ik geef weer een mooie korting van €50,- op de OVERALLS die ik op voorraad heb in mijn shop! De HRIMNIR overall valt echt ruim! Dus hou rekening hiermee met het kiezen van je maat. En er is nog 1 overall op voorraad van EQUES in een maat M. Deze is ook afgeprijsd.