20 & 21 Juli 2024 Lesdagen met Matisse

Het is even wacht tot Juli omdat Matisse in Finland t/m eind Juni druk is met paarden voor de keuring maar….
20 & 21 Juli hebben we weer kunnen vinden als volgende Lesdagen welke je samen kunt boeken maar zijn ook los boekbaar. Lees meer over de lesdagen

Zie beschrijving

Frá Loar – Welzijn voor Mens en Paard

Beschikbare plekken

Nu boeken

Beschrijving van de dienst

20 & 21 Juli, kun je weer een lesdag volgen bij Matisse Brummel.

Er is dus een mogelijkheid om gewoon 1 dag mee te doen, 1 les van een uur, of 2 dagen wat dus inhoud 2 lessen van elk een uur.

Het concept is nu als volgt (kleine aanpassing in vergelijking met vorige cursusdagen), je boekt gewoon voor de zaterdag of voor de zondag, of voor beide dagen. Een uur les kost €100,- dit betaal je voor je eerste dag les, en doe je 2 dagen mee dan betaal je € 150 totaal voor 2 x een uur les, en het is geheel aan jou zelf of je alleen voor je les komt of dat je graag wil meekijken en luisteren naar de lessen van de andere deelnemers.
De prijs is gelijk daar je ook dezelfde tijd en aandacht krijgt in je les.
Blijf je gezellig hier en wil je mee lunchen dan kan dat en geef je dat even aan bij de boeking. De kosten voor de heerlijke gezonde en gevarieerde lunch die Guus maakt (bekent bij vele die hier meedoen met cursussen) bedragen €15,- pp

Prijzen:

* Een lesdag boeken € 100
* Twee lesdagen boeken € 150

Lunch 15,- per persoon per dag.

Tijdens een lesdag kun je de hele dag mee kijken en luisteren met de andere deelnemers lessen en verzorgen wij een uitstekende lunch. Je paard verblijft gedurende de dag op een van de paddocks en er is ruwvoer aanwezig. Voor het volgen van de lessen van collega deelnemers werken wij met een in-ear systeem voor ruiter en instructeur en een ontvanger met een geluidsbox voor de kijkende deelnemers zodat je goed kunt volgen wat er tijdens de les aan vragen zijn en welke aanwijzingen de instructie geeft. Zo leerzaam om mee te kijken naar verschillende combinaties.

Heb je verzoeken voor de lunch qua dieetwensen daar kunnen wij rekening mee houden.

Aankomende sessies

Datums: 20 Juli

Zaterdag 20 Juli

09:00
9 uur

Zondag 21 Juli

09:00
9 uur

l

Midden-Europese standaardtijd (CET)

Deelnemen?

Reserveer je plek en meld je hieronder aan via het contactformulier.

Laden...

Annuleringsbeleid

Bij opgave conformeer je je aan deelname. Alleen restitutie mogelijk wanneer er iemand op de wachtlijst de plek kan overnemen.