12 – 14 & 18 April Cursusdag Matisse

Voorjaars reeks met optie voor hulp met wedstrijd op 20 April bij Fra Loar. Cursusdagen los boekbaar.


Begint 12 april


Zie beschrijving


Frá Loar – Welzijn voor Mens en Paard

 

Beschikbare plekken

Beschrijving van de dienst

Vrijdag 12 april / Zondag 14 april & Donderdag 18 april, kun je weer een les of cursusdag volgen bij Matisse Brummel. Matisse komt deze keer voor bijna 2 weken naar Nederland en daarmee bieden we de mogelijkheid om 3 dagen te trainen met hem. Tevens is er de mogelijkheid dat wanneer je wedstrijd wil rijden op 20 April (Midgard wedstrijd op het terrein van Fra Loar) dat Matisse je helpt in de voorbereiding. Welke proef ga je rijden, waar moet je op letten, hoe rijdt je een proef optimaal, en hij helpt je bij het inrijden in timing. 

Er is dus een mogelijkheid om gewoon 1 dag mee te doen, of 2 of zelfs 3 dagen met dan de hulp op de wedstrijddag zelf. 

Maar ook voor mensen die geen wedstrijd willen rijden zijn deze dagen gewoon toegankelijk. Het is fijn om meerder dagen les te kunnen volgen, of dat je gewoon 1 les of cursusdag volgt. Je kunt ervoor kiezen de cursusdagen te volgen waarbij je de hele dag mee kunt kijken en ook hier gezellig mee luncht. Of je kunt ervoor kiezen om voor een Ride&Go te komen.

Prijzen:

* 3 cursusdagen meedoen: 275,- incl begeleiding op 20 April
* Ride & Go per les 85,-
* 1 dag Cursusdag volgen 125,-
* 2 dagen Cursusdag volgen 175,-
* 3 dagen Cursusdag volgen 225,-

Tijdens een cursusdag kun je de hele dag mee kijken en luisteren met de andere deelnemers lessen en verzorgen wij een uitstekende lunch. Je paard verblijft gedurende de dag op een van de paddocks en er is ruwvoer aanwezig. Voor Ride & Go is het zoals het woord al suggereert, je komt uitsluitend voor je les. 

Heb je verzoeken voor de lunch qua dieetwensen daar kunnen wij rekening mee houden. Tijdens de wedstrijddag kun je dan ook een paddock boeken wanneer je de 3 dagen heb deelgenomen. Kosten voor paddock tijdens de wedstrijddag zijn 25,-.

Aankomende sessies

Datums: 12 apr 2024 – 18 apr 2024 Totaal van 3 sessies


Vrijdag 12 april


09:00
9 uurJamila Brummel


Zondag 14 april


09:00
9 uurJamila Brummel


Donderdag 18 april


09:00
9 uurJamila Brummel

Midden-Europese standaardtijd (CET)

Deelnemen?

Reserveer je plek en meld je hieronder aan via het contactformulier.

Laden...

Annuleringsbeleid

Bij opgave conformeer je je aan deelname. Alleen restitutie mogelijk wanneer er iemand op de wachtlijst de plek kan overnemen.