Verkoop


‘‘Be One - Be More”

Verkoop

 

Árnagjöf  frá Loar - NL2012200160

Particuliere verkoop

 

 

Geboortedatum: 15-07-2012

Kleur:  Zwart

Schoftmaat: rond 138

Geslacht: Merrie

V:Árni Geir frá Feti IS1999186908

M:Kria frá Fitjum NL1999200063

 

 

 

"leuk baas! Wat gaan we doen?"

 

 

 

Ben jij op zoek naar een súper welwillende, lieve en zeer getalenteerde merrie? Dan is Árnagjöf frá Loar een buitenkans!. Arna is 7,5 jaar en bijzonder netjes opgeleid. Ze is geschikt voor zowel jeugd als volwassen ruiter. Een paard waar je na het rijden vanaf komt met een dikke smile!

 

Ze heeft zeer ruime gangen, een bovengemiddelde draf en tölt. Haar tölt is zeer makkelijk te rijden. De telgang is nog niet getraind, maar zit er zeker in.


De ruiter op de foto is ca. 170 lang en heeft in verhouding lange benen. 

 

Árnagjöf is een merrie die elke dag zin heeft om te werken en is super positief. Ze vindt alles leuk, is een harde werker en heerlijk licht te rijden. Ze is al mee geweest op buitenritten met de groep, maar kan ook prima alleen op pad. Ze is zeker zeer geschikt als  wedstrijdpaard , wat een talent heeft zij maar tevens is ze ook een fantastisch paard voor iemand die gewoon met een heel fijn en positief  paard lekker op pad wil.

Dus ben jij op zoek naar een lieve getalenteerde en goed opgeleide merrie om lekker mee te trainen op wedstrijd te shinen of in het bos te rijden met altijd veel plezier? Dan is Árnagjöf wellicht een goede match voor jou.

 

Prijscategorie: F

 

 

Heb je interesse en zou je een keer willen komen kijken? Neem contact op:

Tel.: 06-39146272

E-mail: verkoop@fraloar.nlof demibrummel@msn.com

 

Foto credit: Sanderijn Harleman

 

 

 

Dyri vom Wiesenhof - DE2012110522


 

Geboortedatum: 05-06-2012

Kleur:  Zwart

Schoftmaat: rond 138

Geslacht: Ruin

V:Depill frá Votmula

M:Ividja vom Wiesenhof 

 

 

 

"Talentvolle netjes opgeleide ruin "

 

 

 

Ben jij op zoek naar een netjes opgeleid paard wat al klaar is om lekker verder mee aan de slag te gaan? Dan is Dyri wellicht jou paard. Deze 7 jarige zeer getalenteerde man is klaar om met zijn eigen mens verder aan de slag te gaan.  

 

Hij heeft zeer ruime gangen (bovengemiddeld) een goed ontwikkeld lijf. Hij heeft een makkelijk dragend achterbeen gebruik en we verwachten dat op termijn zijn telgang ook zeker zeer interessant zal worden qua kwaliteit en snelheid. Voor de ambitieuze ruiter is dit een paard om mee te kunnen shinen op de wedstrijden! 


De ruiter op de foto meet 1.82 en heeft lange benen. Ookal is Dyri niet heel groot van formaat hij toont niet klein.

 

Dyri staat netjes actief aan de hulpen.

 Ben jij een ruiter die graag de sport in wil en hiervoor een geschikt paard zoekt waar de gangen en hulpen goed bevestigd zijn of vind je het gewoon heerlijk het bos in gaan met een goed paard  dan is Dyri daar zeker geschikt voor. Hij heeft ook een aantal lessen gelopen hier voor mensen in hun ruiter opleiding. Hij is in de omgang makkelijk en in de groep een speelse man. Hij heeft succesvol deelgenomen aan schriktraining, meegedaan als rijpaard met het volwassenen weekend en wordt momenteel weer actief gereden door Matisse. Hij is geen paard voor een ruiter die erg gespannen of angstig is. Hij is nieuwsgierig en open minded. 


Prijscategorie: E/F

 

 

Heb je interesse en zou je een keer willen komen kijken? Neem contact op:

Tel.: 06-39146272

E-mail: verkoop@fraloar.nl 


 

 

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.Verkocht!

Ben je op zoek naar een paard? Neem gerust contact met ons op over verkooppaarden. Wij hebben diverse leuke paarden te koop. Jonge paarden die hun basis opleiding hebben gehad, maar ook ervaren fijne rij/sportpaarden.


Wij hebben paarden staan in de prijsklasse D,E,F staan voor verkoop.


Ben jij op zoek naar een paard, neem gerust contact met ons op wie weet zit jou match hier tussen.Interesse? Neem gerust en vrijblijvend contact op.


Verkooppaarden:

categorie A: < € 3000,-

categorie B: € 3000 - € 4000

categorie C: € 4000 - € 5500

categorie D: € 5500 - € 7500

categorie E: € 7500 - € 10.000

categorie F:  > € 10.000