Verkoop


‘‘Welzijn voor mens & paard”

Verkoop

 

Árnagjöf  frá Loar - NL2012200160

Particuliere verkoop

 

 

Geboortedatum: 15-07-2012

Kleur:  Zwart

Schoftmaat: rond 138

Geslacht: Merrie

V:Árni Geir frá Feti IS1999186908

M:Kria frá Fitjum NL1999200063

 

 

 

"leuk baas! Wat gaan we doen?"

 

 

 

Ben jij op zoek naar een súper welwillende, lieve en zeer getalenteerde merrie? Dan is Árnagjöf frá Loar een buitenkans!. Arna is bijzonder netjes opgeleid. Ze is geschikt voor zowel jeugd als volwassen ruiter. Een paard waar je na het rijden vanaf komt met een dikke smile!

 

Ze heeft zeer ruime gangen, een bovengemiddelde draf en tölt. Haar tölt is zeer makkelijk te rijden. De telgang is zeker ook aanwezig!


De ruiter op de foto is ca. 170 lang en heeft in verhouding lange benen. 

 

Árnagjöf is een merrie die elke dag zin heeft om te werken en is super positief. Ze vindt alles leuk, is een harde werker en heerlijk licht te rijden. Ze is al mee geweest op buitenritten met de groep, maar kan ook prima alleen op pad. Ze is zeker zeer geschikt als  wedstrijdpaard , wat een talent heeft zij maar tevens is ze ook een fantastisch paard voor iemand die gewoon met een heel fijn en positief  paard lekker op pad wil.

Dus ben jij op zoek naar een lieve getalenteerde en goed opgeleide merrie om lekker mee te trainen op wedstrijd te shinen of in het bos te rijden met altijd veel plezier? Dan is Árnagjöf wellicht een goede match voor jou.

 

Prijscategorie: E/F

 

 

Heb je interesse en zou je een keer willen komen kijken? Neem contact op:

Tel.: 06-39146272

E-mail: verkoop@fraloar.nlof demibrummel@msn.com

 

Foto credit: Sanderijn Harleman

 

 

Kolör frá Loar

Te Koop: Grote zwarte zeer aansprekende merrie!


Kolör frá Loar (NL2013200033) is een mooie grote  7 jarige zwarte merrie met heel veel behang & expressie!


Deze stoere dochter van vader Gimsteinn frá Skáney x moeder Kóróna frá Fitjum (moeder is een zilverappel merrie) staat met heel veel humor in het leven.

Ze heeft veel beweging, veel tölt maar ook een enorm makkelijke galop en goede stap en draf.


Ze heeft in 2017 een veulen gehad en is nu klaar om een eigen mens te vinden. Ze is hier door ons opgeleid en daar ze echt wel groot is en veel body heeft hebben we haar daarvoor ook ruim de tijd gegeven. Kolör meet ca. 148 cm. Ze is enorm dapper en nieuwsgierig, en is echt niet snel onder de indruk (ook niet van verkeer). Ze heeft een goede rem en reageert fijn op de zit. Ze heeft een uitgesproken mening maar is daarin vooral grappig. Doet enorm haar best. Kom je op stal dan is zij de eerste die je begroet.


Ze is helemaal prima met wie zij is. En zoekt dus ook een maatje die dat is, die gewoon lekker aan de slag wil met een grappig en expressief eerlijk paard. Die om haar humor kan lachen.

Alhoewel je ook achterstevoren op Kolör kunt zitten (dat boeit haar niet) is zij niet geschikt voor een onzekere en angstige ruiter. Ze is stoer en eerlijk en zoekt een mens met deze zelfde kwaliteiten. Ze heeft geen exzeem, is braaf bij hoefsmid en tandarts. Staat in een merriegroep en is daar niet dominant. In de sport zou zij leuk mee kunnen doen maar zij is ook zeker geschikt voor een ruiter die op een fijn en goed paard lekker buiten wil rijden.


Ze is bekend met bakwerk, baanwerk, grondwerk, longeerwerk, schriktraining, en heeft ook buiten laten zien dat ze het bos erg leuk vindt.

Is dit het paard waar je nieuwsgierig van wordt of dit jou maatje kan worden? Neem dan gerust contact met ons op.Verkocht

_O5A1884
_O5A1838
_O5A2000
_O5A1411
_O5A1820
_O5A1798
_O5A1293
_O5A3437

Líndís frá Loar

Te Koop: Lieve elegante merrie met veel tölt.

(particuliere verkoop)


Líndís frá Loar (NL2014200064) is een mooie 6 jarige merrie met veel behang en een mooie diepbruine kleur met zwarte manen. Deze dochter van vader Djákni frá Flagbjarnarholti ((IS2007181608) en moeder Líneik frá Ilper Skák (NL2001200096) (Vader van moeder is Gimsteinn frá Skáney (IS1994135801)) heeft haar töltaanleg (voorkeursgang) van haar vader en opa zeker in de genen meegekregen.


Líndís is bij ons geboren en getogen en is nu toe aan haar eigen mens. Ze is in de basis al netjes ingereden, gaat samen mee naar buiten. Wanneer Líndís iets spannend vindt dan zal ze eerder halthouden om te zien of het “gevaar/ding” haar niet zal opeten, in plaats van dat ze zal vluchten. Vertel je haar dat het echt wel kan dan zal ze je ook vertrouwen en het doen. Wij zien voor Líndís een goede combinatie in de ruiter die het leuk vindt om deze jonge merrie verder op te leiden en lekker met haar op pad wil gaan en haar de wereld wil laten verkennen. Je hoeft geen heel ervaren ruiter te zijn om fijn met haar te kunnen verder de wereld te ontdekken.


Gezien haar leeftijd en ervaring heeft ze wel iemand nodig die haar leiding kan geven om haar de tijd te gunnen de wereld verder te ontdekken. Wij nemen graag de tijd om onze paarden op te leiden en Líndís kent longeerwerk, grondwerk, bakwerk, los springen, gaat mee naar buiten in de groep,  stapmolen, is beslagen en braaf bij de hoefsmid, osteopaat, tandarts, kortom een leuke merrie om samen mee verder te groeien, ze mag nu kilometers gaan maken.


Ze meet ca. 1.40 en is mooi compact van bouw.

De prijs voor Líndís is op dit moment €5.500,- (na mate haar training vordert zal de prijs stijgen).

 

_O5A0891
_O5A0970
_O5A1046
_O5A1069
_O5A1204

Wij hebben op dit moment nog een heel aantal aansprekende paarden voor verkoop gereed! Diverse leeftijden, karakters en talenten! Neem gerust contact op voor een afspraak. Wij leren ook de ruiter graag eerst kennen om de juiste match te kunnen creeeren!

Interesse? Neem gerust en vrijblijvend contact op.


Verkooppaarden:

categorie A: < € 3000,-

categorie B: € 3000 - € 4000

categorie C: € 4000 - € 5500

categorie D: € 5500 - € 7500

categorie E: € 7500 - € 10.000

categorie F:  > € 10.000