Marstall-plus-force 20 kg € 46,50

Marstall Force voorziet vrijetijds- en sportpaarden van belangrijke mineralen die vaak ontbreken in een normaal hooirantsoen.

De individuele energie- en eiwitbehoefte van paarden varieert sterk en is altijd afhankelijk van de prestatie en de fysieke conditie van het paard. Ook zijn er verschillen in de behoefte aan mineralen, sporenelementen en vitamines. Vanwege de veelal soortenarme weiden en hooilanden in Nederland zou echter bijna elk paard mineraalvoer of gemineraliseerd aanvullend voer moeten krijgen, dat de ontbrekende voedingsstoffen in het basisvoer aanvult.

Marstall Force is een bijzonder hoogwaardige minerale voeding voor alle paarden, ongeacht leeftijd, ras en ongeacht de prestatie of het toepassingsgebied. Door de brede calcium-fosfor verhouding is onze Marstall Force bij uitstek geschikt voor het balanceren van pure hooi-graan rantsoenen, maar kan ook gecombineerd worden met andere Marstall voersoorten. Dit is met name aan te raden als het paard een kleinere hoeveelheid krijgt dan de aanbevolen hoeveelheid voer.

Volgens studies wordt bijna de helft van de paarden in Duitsland onvoldoende voorzien van selenium Marstall Force bevat alle belangrijke mineralen, vitamines en sporenelementen zoals selenium, koper en zink. Op deze manier zijn hooi- en graanrantsoenen volledig en evenwichtig in balans. Onze Marstall Force is buitengewoon lekker en wordt dan ook zeer goed ontvangen door de paarden. De extra kleine korrels kunnen voor elk paard en elke prestatiesituatie individueel worden gedoseerd en helpen zo om precies aan de behoeften te voldoen. Marstall Force is graanvrij en daarom geschikt voor alle paarden met graanintolerantie of stofwisselingsproblemen zoals EMS of Cushing.