Les

‘‘Welzijn voor mens & paard”

Lessen

Lessen:


Matisse is gediplomeerd VIT Trainer/Instructeur en fulltime professioneel ruiter en trainer en vind het een uitdaging om jong en oud(er) op diverse niveau’s verder te helpen in hun rijtechnische-, en algehele ontwikkeling met hun paard.

Het is mogelijk om les te krijgen op locatie of hier bij onze stal bij frá Loar. 

Wij beschikken over een “ eb en vloed”  rijbak van 55 x 20 meter met goede verlichting, en een bijzonder goede stabiele bodem die optimale ondersteuning biedt voor het trainen van alle gangen.


Daarnaast hebben wij diverse uitrij mogelijkheden die ook (in overleg) tot de mogelijkheden behoren voor het krijgen van les.Hrimnir

Wij hebben op dit moment 1  super leuk lespaard voor de lessen ter kennismaking met  het IJslandse paard of voor een ruiter die graag eens leert van een ander paard. Verder hebben we 2 lespaarden in opleiding. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.Wedstrijdbegeleiding:


Matisse is ook een ambitieuse wedstrijdruiter en is vaak op wedstrijden aanwezig. "Ik weet hoe belangrijk het is om een goede voorbereiding te creëren voor een wedstrijd en hoe belangrijk het is op wedstrijd goede ondersteuning te krijgen".

Het traject van training voor wedstrijden en de begeleiding tijdens wedstrijd behoort tot de mogelijkheden.


Voor meer informatie over lessen kunt u contact opnemen met ons via matissebrummel@fraloar.nl of jamilabrummel@fraloar.nl

matissebrummel@fraloar.nl of jamilabrummel@fraloar.nlBuitenritten onder begeleiding (met eigen paard)

 

Demi Brummel kent de bossen hier in de omgeving op haar duim, zij neemt u graag mee op een mooie bosrit waarbij zij ook  de catering evt. kan verzorgen. (tegen meerprijs)

Bent u in de omgeving bijvoorbeeld voor een weekend rijden met uw eigen paard en wil u genieten van de mooie paden welke we hier veel hebben en u niet hoeven druk te maken over de route vinden, neemt u dan contact op met Demi. Zij is graag uw gids. Kosten  hiervoor bedragen  ca. € 10 - € 15  pp (e.e.a. afhankelijk van de grote van de groep). Neemt u bij interesse contact op met een van beide bovenstaande email adressen.


Los en grondwerklessen:


Jamila Brummel geeft trainingen en lessen op het gebied van gedrag. Een van de mogelijke trainingen is  los- en grondwerkles. Tijdens deze les leer je veel over het natuurlijk paardengedrag en onze eigen lichaamstaal. Door je bewust te worden van deze communicatie kun je met deze handvatten werken aan de relatie tussen (o.a.) jezelf en je paard.  Een mooie manier van leiderschap geven en zo  op een respectvolle manier samen werken met je paard. Lessen worden gegeven hier bij Frá Loar of op locatie.

Voor meer info of een afspraak neem gerust contact op met: jamilabrummel@fraloar.nl


Longeerlessen:


Jamila geeft tevens longeerles waarbij het longeren niet ophoudt bij het in cirkels laten lopen van het paard maar waarmee je anticipeerd op het stuk wat vooruitgang brengt in het bewegingsmechanisme van je paard. Kijkend naar het paard en wat er wenselijk is om hem te ondersteunen, te stimuleren, en het werken samen tot een gevarieerd en plezierig stuk training te maken.


Trailerlaadproblemen?


Hoe  moeilijk is het wanneer je  paard echt niet mee wil in de trailer, terwijl  jij zo graag met je paard op pad wil om leuke dingen te ondernemen, maar ook is het fijn dat wanneer het noodzakelijk is (bijvoorbeeld je móet  met je paard naar de kliniek) dat dit zonder stress , strijd of weerstand  mogelijk is!

Gelukkig is er de kans om dit om te buigen middels training op een respectvolle en diervriendelijke manier !  Heb jij behoefte aan hulp bij het trailerladen en wil je hier tijd voor vrijmaken, neem dan gerust contact op over de mogelijke trailerlaadtrainingen .

jamilabrummel@fraloar.nl

(ik werk volgens de 2Moons methode)


Cursusdagen / Schriktraining- Communicatie / Volwassenen meerdaagse


Wij organiseren maandelijks Cursusdagen. Deze organiseren wij het grootste gedeelte van het jaar op onze eigen locatie. Tijdens de cursusdagen train je samen met een klein aantal deelnemers gedurende de dag. Alle lessen zijn privelessen. Wij werken met een in-ear systeem waarbij wij de mogelijkheid bieden aan de mede cursisten door het inzetten van een geluidsbox de lessen te kunnen volgen door mee te luisteren en kijken. Wij verzorgen ook de inwendige mens tijdens onze cursusdagen met een heerlijke lunch.

Schriktrainingen worden er een aantal keren per jaar georganiseerd. Zelfde principe als de cursusdagen qua lessen, echter werken we met een "hindernissen parcours".


Volwassenen 3 daagse! 3 dagen met heel veel gave activiteiten! Workshops, clinic's, lessen, bosritten, lezingen, culinair genieten, body awareness.

Kijk voor meer info en data onder het kopje AGENDA.