Les

Lessen

Lessen:Pyrnir

Ik heb op dit moment 1  super leuk lespaard voor de lessen ter kennismaking met  het IJslandse paard voor mensen die overwegen zelf een IJslands paard te kopen.Los en grondwerklessen:


Jamila Brummel geeft trainingen en lessen op het gebied van gedrag. Een van de mogelijke trainingen is  los- en grondwerkles. Tijdens deze les leer je veel over het natuurlijk paardengedrag en onze eigen lichaamstaal. Door je bewust te worden van deze communicatie kun je met deze handvatten werken aan de relatie tussen (o.a.) jezelf en je paard.  Een mooie manier van leiderschap geven en zo  op een respectvolle manier samen werken met je paard. Lessen worden gegeven hier bij Frá Loar of op locatie.

Voor meer info of een afspraak neem gerust contact op met: jamilabrummel@fraloar.nl


Longeerlessen:


Jamila geeft tevens longeerles waarbij het longeren niet ophoudt bij het in cirkels laten lopen van het paard maar waarmee je anticipeerd op het stuk wat vooruitgang brengt in het bewegingsmechanisme van je paard. Kijkend naar het paard en wat er wenselijk is om hem te ondersteunen, te stimuleren, en het werken samen tot een gevarieerd en plezierig stuk training te maken.


Trailerlaadproblemen?


Hoe  moeilijk is het wanneer je  paard echt niet mee wil in de trailer, terwijl  jij zo graag met je paard op pad wil om leuke dingen te ondernemen, maar ook is het fijn dat wanneer het noodzakelijk is (bijvoorbeeld je móet  met je paard naar de kliniek) dat dit zonder stress , strijd of weerstand  mogelijk is!

Gelukkig is er de kans om dit om te buigen middels training op een respectvolle en diervriendelijke manier !  Heb jij behoefte aan hulp bij het trailerladen en wil je hier tijd voor vrijmaken, neem dan gerust contact op over de mogelijke trailerlaadtrainingen .

jamilabrummel@fraloar.nl

(ik werk volgens de 2Moons methode)


Cursusdagen / Schriktraining- Communicatie / Volwassenen meerdaagse


Ik organiseer maandelijks Cursusdagen met verschillende gast docenten.

Deze organiseren ik op mijn eigen locatie. Tijdens de cursusdagen train je samen met een klein aantal deelnemers gedurende de dag. Ik werk met een in-ear systeem waarbij de lessen voor de mede cursisten goed te volgen is via een geluidsbox.

Wij verzorgen ook de inwendige mens tijdens onze cursusdagen met een heerlijke lunch. Kijk voor data op deze site onder kopje agenda.


Schriktrainingen worden er een aantal keren per jaar georganiseerd. Zelfde principe als de cursusdagen qua lessen, echter werken we met een "hindernissen parcours".


Theorie cursussen: ik geef theorie cursussen met verschillende thema's. Deze cursussen worden gegeven op door-de-weekse avonden. Ik werk vanuit TCM (Traditional Chinese Medicine) met de elementenleer, met Horse Speak vanuit de taal die de paarden kennen, vanuit 2Moons met de methode 2Moons. En ik blijf me ontwikkelen en orienteren op dat wat bijdraagt aan een beter leven voor mens en paard in respect met de natuur. In 2021 ga ik verder met het ontwikkelen van theoriecursussen over eetbare kruiden in samenwerking met specialisten op dit gebied. Over paarden welzijn en het houden van paarden op een manier die bijdraagt aan welzijn voor paard/mens & natuur! 


Volwassenen 3 daagse! 3 dagen met heel veel gave activiteiten! Workshops, clinic's, lessen, bosritten, lezingen, culinair genieten, body awareness.

Kijk voor meer info en data onder het kopje AGENDA.Buitenritten onder begeleiding (met eigen paard)

 

Demi Brummel kent de bossen hier in de omgeving op haar duim, zij neemt u graag mee op een mooie bosrit waarbij zij ook  de catering evt. kan verzorgen. (tegen meerprijs)

Bent u in de omgeving bijvoorbeeld voor een weekend rijden met uw eigen paard en wil u genieten van de mooie paden welke we hier veel hebben en u niet hoeven druk te maken over de route vinden, neemt u dan contact op met Demi. Zij is graag uw gids. Kosten  hiervoor bedragen  ca. € 10 - € 15  pp (e.e.a. afhankelijk van de grote van de groep). Neemt u bij interesse contact op met een van beide bovenstaande email adressen.