Kurkuma Gold 1kg € 29,95

Het kruidenmengsel “Golden Milk”

Ontstekingsremmend
Metabolisme stimulerend
Immuunsysteem versterken
Voedzaam
Antioxidant
Marstall Kurkuma Gold is een puur kruidenmengsel voor paarden – op basis van de “gouden melk” uit de ayurvedische natuurgeneeskunde. De positieve eigenschappen van de vijf natuurlijke kruiden en specerijen – kurkuma, gerstegras, rozenbottel, Ceylon kaneel en pepermunt – zijn al generaties lang bekend en ook uitgebreid bewezen door studies.

Kurkuma Gold – het natuurlijke kruidenmengsel op basis van het Ayurvedische model.

De kurkuma is de basis van het 100% natuurlijke kruidenmengsel. Het heeft een ontstekingsremmend effect op de maag, het bewegingsapparaat en de lever. Daarnaast versterkt het het immuunsysteem. Daarnaast bevat Marstall Kurkuma Gold gerstegras, dat bijzonder rijk is aan voedingsstoffen en daarom waardevol is voor de voeding. De rozenbottel helpt beschermen tegen vrije radicalen. Het heeft een hoog gehalte aan vitamine C, een uitstekende antioxidant.

De Ceylon-kaneel die in Kurkuma Gold wordt gebruikt, ruikt en smaakt minder intens dan Cassia-kaneel die men kent van kaneelsterren. Ceylonkaneel is aanzienlijk waardevoller voor de gezondheid omdat het minder coumarine bevat. Studies tonen ook aan dat Ceylon-kaneel een antidiabetisch en metabolisme-stimulerend effect heeft. Pepermunt, het laatste ingrediënt in het kruidenmengsel, wordt traditioneel bij paarden gebruikt om het immuunsysteem te versterken, gasvorming te verlichten en slijm in de luchtwegen los te maken.

Marstall Kurkuma Gold is erg populair en verrijkt elk rantsoen, droog over het krachtvoer gestrooid of geweekt in mash of Wiesencobs.