Huidkruiden 500 gram € 18,95

Verzorgen en balanceren
Ondersteunt de regeneratie van de huid
100% natuurlijke kruiden
Voorzichtig gedroogd
Het originele Marstall-recept
Marstall Huidkruiden is een premium natuurlijke kruidenmengeling op basis van het originele Marstall recept. Het is speciaal ontwikkeld voor paarden met een gevoelige huid. Voorzichtig met warme lucht gedroogd en zonder toevoegingen, ondersteunt het natuurlijke mengsel de regeneratie van de huid.

Marstall Huidkruiden – al decennia succesvol bewezen in Marstall ExZem muesli!

Kruiden zoals brandnetel, kamille en viooltje hebben voedende en balancerende eigenschappen. Marstall Huidkruiden is daarom ook ideaal voor paarden die, vooral in de zomer, een gevoelige huid hebben.

Hoewel je normaal gesproken met een grote boog om de planten heen loopt die jeuk veroorzaken, hebben deze planten in het voer precies het tegenovergestelde effect. Ze kunnen helpen de textuur van de huid te verbeteren, pijn te verlichten en ontstekingen te verminderen. Dit komt omdat ze waardevolle vetzuren, silica, fytosterolen en tannines bevatten.

Kamille scoort met essentiële oliën. Het heeft een antibacteriële werking, stimuleert de stofwisseling van de huid en bevordert zo onder andere. de wondgenezing.

Viooltjes worden niet alleen uitwendig gebruikt voor milde huidziekten, maar kunnen ook inwendige ontstekingen remmen.

De Marstall Huidkruiden zijn ideaal om door het krachtvoer te mengen en natuurlijk ook door slobber. De essentiële oliën komen goed tot hun recht wanneer ze worden overgoten met warm water.