EquilinImmuno 6.3 kg €60,95

Unieke op holistische wijze ontwikkelde formule voor volwassen paarden en pony’s die het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeert.

IMMUNO ondersteunt het immuunsysteem, heeft een reinigende werking op de lever en zorgt voor een betere weerstand. Bovendien corrigeert het ook de darmflora, stimuleert spiergebruik, ontspant en verbetert het uithoudingsvermogen, vacht en de hoeven. Bedoeld als detoxkuur in voor- en najaar of om te starten met ´Het Nieuwe Voeren´. Gedurende de kuur kan het krachtvoer afgebouwd worden om over te schakelen op het principe van ‘Het Nieuwe Voeren’.

Vanwege het succes van onze eerdere smaaktesten is de smaak in 2023 vernieuwd! Nu nog lekkerder voor je paard!

Dosering

De standaard verpakking bevat 6,3kg. Dit is voldoende voor ruim 1 maand voor een paard. 

De IMMUNO dient minimaal 6 weken te worden gegeven voordat het resultaat zicht- en merkbaar is, hierna zal het paard zich nog blijven verbeteren. Door de hogere opbouw dosering in de eerste 3 weken zijn er 2 verpakkingen nodig voor de kuur.Paard (600kg)Pony (400kg)Contraindicatie

Bevat geen compleet mineralensupplement bij de onderhoudsdosering, dan dient er 60% BALANCER te worden toegevoegd.

Voedingsstoffen

Bevat de BASIC dus onder meer organisch magnesium, natuurlijk vitamine E en C, MSM, omega 3 vetzuren (DHA en EPA) uit algen, essentiële aminozuren, pre- en probiotica van levende gisten en een mycotoxinenbinder. 

Extra toegevoegd zijn mariadistel, brandnetel en extra goed opneembare mineralen (zink, koper en selenium).

EquillinIMMUNO is dopingvrij onder het FEI reglement maar het is niet raadzaam om tijdens wedstrijden te geven ivm detoxreactie.

Bij afname vanaf 3-11 zakken met hetzelfde product biedt Equilin een staffelkorting aan.