EquilinGrow 6.3 kg € 45,40

Unieke Stoeterijformule speciaal ontwikkeld voor opgroeiende paarden, pony’s tot 3,5 jaar en drachtige of zogende merries.

Goed opneembare vitaminen en mineralen zorgen voor een goede bot- zenuw- en spierontwikkeling van het jonge paard en behoud van de merrie tijdens de lactatieperiode. Zodat voldoende geschikt ruwvoer met een minimale aanvulling de basis is voor een gezond en tevreden toekomstig paard/pony.

Vanwege het succes van onze eerdere smaaktesten is de smaak in 2023 vernieuwd! Nu nog lekkerder voor je paard!

Dosering

De standaard verpakking bevat 6,3kg. Dit is voldoende voor ruim 1 maand. Vanaf +/- €1,32 ct per dag voor een opgroeiend paard.

Onderstaande doseringen zijn een schattingen. Laat voor het beste resultaat altijd een voeranalyse door een specialist uitvoeren.Paard (600kg)Pony (400kg)

Tijdens de lactatie is de eiwit- en energiebehoefte ruim verdubbeld en dient er 50% aanbevolen merrievoer (brok of muesli) te worden toegevoegd. Het is raadzaam om de laatste 4/6 weken van de dracht het merrievoer geleidelijk toe te voegen aan het rantsoen.

Voedingsstoffen

Bevat o.a. organisch goed opneembare mineralen zoals koper, zink en selenium. Natuurlijk vitamine E. Pre- en probiotica en levende gisten ondersteunen de vertering van suikers en eiwitten. Omega 3 vetzuren uit lijnzaad en algen voor een glanzende vacht en meer rust. Daarbij toegevoegd en hoogkwalitatief aardappeleiwit. IJzer is uitsluitend van nature aanwezig (niet extra toegevoegd).

Bij bestellen van 3-11 zakken van eenzelfde soort geeft Equilin staffelkorting. Vraag ons naar de mogelijkheden.