EquilinBalance 6.3 kg €45,50

De volledige ruwvoer aanvulling voor paarden en pony’s vanaf 3,5 jaar. 

Vult de gemiddelde ruwvoertekorten aan, onderhoudt de darmflora en is noodzakelijk voor alle algemene lichaamsfuncties. Zodat paarden en pony’s zich tevreden voelen en het lichaam op een natuurlijke wijze gezond kunnen houden. 

Vanwege het succes van onze eerdere smaaktesten is de smaak in 2023 vernieuwd! Nu nog lekkerder voor je paard!

Dosering

De standaard verpakking bevat 6,3kg. Dit is voldoende voor ruim 2 maanden voor een paard. Dit is € 0,65 voor een volwassen paard.

Onderstaande doseringen zijn schattingen. Laat voor het beste resultaat altijd een voeranalyse door een specialist uitvoeren.Paard (600kg)Pony (400kg)

Dit kan in combinatie met de BASIC of COMFORT en/of extra energie en eiwit naar behoefte. Indien een langere periode alleen ruwvoer is gevoerd dan kan de dosering verdubbeld worden voor 10 /12 dagen, dit is tevens ter stimulering van een goede darmflora.

Voedingsstoffen

Bevat o.a. organisch goed opneembare mineralen zoals koper, zink en selenium. Natuurlijk vitamine E. Pre- en probiotica en levende gisten ondersteunen de vertering van suikers en eiwitten. Omega 3 vetzuren uit lijnzaad voor een glanzende vacht. IJzer is uitsluitend van nature aanwezig (niet extra toegevoegd).
Bij bestelling van 3-11 zakken van 1 zelfde soort geeft Equilin korting.