Darm Regulator 3.5 (op bestelling leverbaar) €39,70

De 3-delige formule tegen mestwater meer dan 50% Marstall Previta-vezel die de darmen verzorgt voor een gezonde darmflora stabiliseert het darmmilieu bindt water Marstall Darm-Regulator is een voedingssupplement voor paarden met mestwaterproblemen. Marstall Darm-Regulator heeft een waterbindende, prebiotische en darmactiverende werking.

Marstall Darm-Regulator bestaat uit puur natuurlijke ingrediënten en heeft een drievoudige werking tegen mestwater. Allereerst wordt de water- en elektrolytenbalans gestabiliseerd. Ook wordt de darmflora gereguleerd en bevorderd. Daarnaast wordt het darmmilieu gereguleerd door rustgevende kruiden en een speciaal mengsel van darmactieve, prebiotische voedingsvezels, de Marstall Previta-vezels.

Marstall Darm-Regulator is ook geschikt om de darmflora voorzichtig weer op te bouwen, bijvoorbeeld na ontworming of antibioticabehandelingen.

Mestwater is geen officieel beschreven ziekte, maar een fenomeen dat de afgelopen 20 jaar bij paarden is toegenomen. De oorzaken kunnen individueel verschillen en zijn vaak ook niet met zekerheid aan te wijzen. Het enige dat zeker is, is dat mestwater uiterst onaangenaam is voor paard en eigenaar en veel zorg vraagt.

Emmer 3,5 kg

Ook verkrijgbaar in 9 kg emmer