Ademkruiden 500 gram € 18,95

Rustgevend en verfrissend
Ondersteunt gezonde luchtwegen
100% natuurlijke kruiden
voorzichtig gedroogd
het originele Marstall-recept
Marstall Ademkruiden is een premium natuurlijke kruidenmengeling op basis van het originele Marstall recept. Het ondersteunt de natuurlijke functie van de luchtwegen en wordt bijvoorbeeld gebruikt bij hoge stofbelasting, extreme weersomstandigheden of slechte ruwvoerkwaliteit.

Marstall Ademkruiden – al tientallen jaren succesvol bewezen in de Marstall Sinfonie!

De voorzichtig gedroogde kruiden zoals eucalyptusbladeren, tijm en smalle weegbree zijn heilzaam en tegelijkertijd verfrissend voor de luchtwegen.

Eucalyptus wordt van oudsher beschouwd als ontstekingsremmend en slijmoplossend omdat het naast cineole waardevolle flavonoïden, tannines ed. bevat. Vooral bij geïrriteerde luchtwegen wordt niet alleen eucalyptus met succes gebruikt, maar ook tijm. Dit staat bekend om zijn slijmoplossend effect vanwege het gehalte aan fenolen, tannines en flavonoïden. Bovendien helpt het om ziektekiemen en bacteriën te remmen.

Marstall Ademkruiden bevat ook smalle weegbree. Dit kruid heeft zijn waarde vooral bewezen bij problemen van de luchtwegen, mond- en keelslijmvlies, omdat het antibacterieel is en onder andere irritatie verzacht.