Training

Training


 

 Gedragsdeskundige voor mens & paard:

 

Jamila Brummel  succesvol afgestudeerd aan de 3 jarige opleiding tot gedragsdeskundige voor mens & paard @2Moons - Petra Vlasblom.

Binnen Frá Loar zet zij zich in binnen dit vakgebied.

Hiermee kunnen wij hulp bieden bij trailerlaadproblemen, correctie in gedragsproblemen (staken, stijgeren, niet kunnen longeren, niet kunnen scheren, niet kunnen afspuiten, geen wormkuur kunnen geven etc.) maar ook het begeleiden bij het vinden van het  juiste paard, welk type paard past bij mij als mens. (aankoopbegeleiding).  Ook voor het opleiden en trainen van paarden is de kennis middels deze opleiding van grote toegevoegde waarde voor ons als bedrijf waar paardenwelzijn voorop staat.

jamilabrummel@fraloar.nl voor meer info

 

Trailerlaadproblemen?

 

Hoe  moeilijk is het wanneer je  paard echt niet mee wil in de trailer, terwijl  jij zo graag met je paard op pad wil om leuke dingen te ondernemen, maar ook is het fijn dat wanneer het noodzakelijk is (bijvoorbeeld je móet  met je paard naar de kliniek) dat dit zonder stress , strijd of weerstand  mogelijk is!

Gelukkig is er de kans om dit om te buigen middels training op een respectvolle en diervriendelijke manier !  Heb jij behoefte aan hulp bij het trailerladen en wil je hier tijd voor vrijmaken, neem dan gerust contact op over de mogelijke trailerlaadtrainingen .

jamilabrummel@fraloar.nl

(ik werk volgens de 2Moons methode - een paard vriendeljke training die duurzame oplossingen creeert.)

 

Jonge paarden opleiden:

 

Het eerste stuk, de afspraken maken qua gedrag,  leren  dat samenwerken leuk is voor het paard, desensibiliseren, kennis maken met het zadel en bit,  doe ikj vanuit de kennis welke ik hebben op het gebied van  leermethodes en het natuurlijke paardengedrag en paardentaal.

Wanneer je de eerste kennismaking met werk kunt aanzetten in ee positieve flow dan heb je uiteindelijk een fijn paard om mee te werken. 

Het verder opleiden tot een fijn rijpaard  is dan zoveel eenvoudiger.

Wil jij een fijn rijpaard die graag meewerkt? Breng je jonge paard dan bij mij voor het eerste stuk opleiding. Ik werk uitsluitend met IJslandsepaarden op mijn eigen locatie en kom op locatie werken met uw eigen jonge paard.

 

 

 

 

_O5A8697
Hoefsmid2