Training

‘‘Welzijn voor mens & paard”

Training

Training/Correctie:

 

U kunt bij mij uw IJslandse paard in training geven. Samen kijken we wat uw wensen/doelen zijn voor de training van uw paard. Centraal staat dat we altijd het welzijn van uw dier behartigen. Dierenwelzijn staat voorop bij mijn trainingsstal.

 

 

 

Onderhoudstraining (bij verkoop):

 

Wanneer u uw paard ter verkoop wil aanbieden kan dat via Frá Loar. Uw paard wordt rijtechnisch onderhouden en ik begeleid de verkoop graag voor u.

 

Neemt u gerust contact met mij op over de diverse mogelijkheden qua training en correctie of onderhoudstraining voor verkoop via matissebrummel@fraloar.nl.

 

 

Gedragsdeskundige voor mens & paard:

 

Jamila Brummel  succesvol afgestudeerd aan de 3 jarige opleiding tot gedragsdeskundige voor mens & paard @2Moons - Petra Vlasblom.

Binnen Frá Loar zet zij zich in binnen dit vakgebied.

Hiermee kunnen wij hulp bieden bij trailerlaadproblemen, correctie in gedragsproblemen (staken, stijgeren, niet kunnen longeren, niet kunnen scheren, niet kunnen afspuiten, geen wormkuur kunnen geven etc.) maar ook het begeleiden bij het vinden van het  juiste paard, welk type paard past bij mij als mens. (aankoopbegeleiding).  Ook voor het opleiden en trainen van paarden is de kennis middels deze opleiding van grote toegevoegde waarde voor ons als bedrijf waar paardenwelzijn voorop staat.

jamilabrummel@fraloar.nl voor meer info

 

Trailerlaadproblemen?

 

Hoe  moeilijk is het wanneer je  paard echt niet mee wil in de trailer, terwijl  jij zo graag met je paard op pad wil om leuke dingen te ondernemen, maar ook is het fijn dat wanneer het noodzakelijk is (bijvoorbeeld je móet  met je paard naar de kliniek) dat dit zonder stress , strijd of weerstand  mogelijk is!

Gelukkig is er de kans om dit om te buigen middels training op een respectvolle en diervriendelijke manier !  Heb jij behoefte aan hulp bij het trailerladen en wil je hier tijd voor vrijmaken, neem dan gerust contact op over de mogelijke trailerlaadtrainingen .

jamilabrummel@fraloar.nl

(ik werk volgens de 2Moons methode - een paard vriendeljke training die duurzame oplossingen creeert.)

 

Jonge paarden opleiden:

 

Dit is  een traject wat Matisse en Jamila  hier gezamelijk doen. Het eerste stuk, de afspraken maken qua gedrag,  leren  dat samenwerken leuk is voor het paard, desensibiliseren, kennis maken met het zadel en bit,  doen wij vanuit de kennis welke wij hebben op het gebied van  leermethodes en het natuurlijke paardengedrag.

Het verder opleiden tot een fijn rijpaard  is het vervolg waar Matisse met zijn kennis en enthousiasme de opleiding overneemt tot het wenselijke rijtechnische niveau.

Voor meer info of mogelijkheden neem gerust contact op met: matissebrummel@fraloar.nl