πŸ’¦ Living the dream πŸ’¦

To be honoust.. tsja ookal heb ik zeker 90% van de dagen ontzettend veel plezier in het leven met onze paarden op eigen erf… this is one of the remaining 10% πŸ˜‚.

Vandaag geven de weergoden de aarde (in ieder geval hier in Vaassen) even volop WATER! En ook dat is goed! Want water tekort is pas echt een groot probleem met alles wat in een paar maanden tijd weer mag gaan groeien en zich door de aarde heen worstelen naar boven naar het licht en de zon! Het zaadje heeft immers water nodig om te kunnen ontkiemen.

Nou… ik zie dat ze goed hun best doen die weergoden vandaag!

Vandaag hebben onze rijpaarden een pyjama dag! Ookal zitten wij op zandgrond en is het doorgaans mogelijk om ze lekker buiten te laten spelen, vandaag lopen ze alles alleen maar kapot qua land. Dus vandaar een pyjama dagje.

En al poep scheppend treft mij de vraag; wij zijn altijd bezig met onze dieren. Hoe zou het zijn om gewoon NIKS te hoeven doen? Zou ik daar blij van worden? Gewoon met dit weer denken.. ik zit op de bank, kijk Olympische spelen (of NETFLIX) en ik hoef helemaal niks…. Heel eerlijk gezegd, ik ken het niet. (Niet ik kan het niet, alhoewel ik betwijfel of ik gelukkig zou zijn, ik ben nou eenmaal graag bezig) maar gewoonweg, ik ken het niet meer. Al 20 jaar is het dag dagelijkse kost, de verzorging van de paarden. En met mij natuurlijk vele van mijn vrienden die ook leven met hun paarden.

Vandaag denk ik aan jullie! Dappere poepscheppende, waterzakken vullende, hooi voerende en vooral WEERTROTSERENDE paardenliefhebbers! Hebben jullie een leuke anekdote van dagen als deze?

Gelukkig zien we graag de humor van dagen als deze!

Mijn humor is met mijn lief, die altijd helpt bij het voeren en uitmesten, en samen zijn we deze dagen echt super Fashionable gekleed!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *