Verkoop


‘‘Be More - Be One”

Verkoop

 

Árnagjöf  frá Loar - NL2012200160

Particuliere verkoop

 

 

Geboortedatum: 15-07-2012

Kleur:  Zwart

Schoftmaat: rond 138

Geslacht: Merrie

V:Árni Geir frá Feti IS1999186908

M:Kria frá Fitjum NL1999200063

 

 

 

"leuk baas! Wat gaan we doen?"

 

 

 

Ben jij op zoek naar een súper welwillende, lieve en zeer getalenteerde merrie? Dan is Árnagjöf frá Loar een buitenkans!. Arna is 7 jaar en bijzonder netjes opgeleid. Ze is geschikt voor zowel jeugd als volwassen ruiter. Een paard waar je na het rijden vanaf komt met een dikke smile!

 

Ze heeft zeer ruime gangen, een bovengemiddelde draf en tölt. Haar tölt is zeer makkelijk te rijden. De telgang is nog niet getraind, maar zit er zeker in.

 

Árnagjöf is een merrie die elke dag zin heeft om te werken en is super positief. Ze vindt alles leuk, is een harde werker en heerlijk licht te rijden. Ze is al mee geweest op buitenritten met de groep, maar kan ook prima alleen op pad. Ze is zeker zeer geschikt als  wedstrijdpaard , wat een talent heeft zij maar tevens is ze ook een fantastisch paard voor iemand die gewoon met een heel fijn en positief  paard lekker op pad wil.

Dus ben jij op zoek naar een lieve getalenteerde en goed opgeleide merrie om lekker mee te trainen op wedstrijd te shinen of in het bos te rijden met altijd veel plezier? Dan is Árnagjöf wellicht een goede match voor jou.

 

Prijscategorie: F

 

 

Heb je interesse en zou je een keer willen komen kijken? Neem contact op:

Tel.: 06-39146272

E-mail: verkoop@fraloar.nlof demibrummel@msn.com

 

Foto credit: Sanderijn Harleman

 

 

 

Donna frá Refsstígi NL2005200089

verkoop via eigenaresse

 

Kleur: Vos met kolletje

Geboortedatum: 30-04-2005

Schoftmaat: ca. 135 cm

Geslacht: merrie

V: Fengur frá Ibishóli  IS19922157686

M: Tæsa vom Lindenhof DE20011208188

 

Familiepaard!

Ben jij op zoek naar een betrouwbare lieve merrie die al vele vele kilometers heeft gemaakt? Dan is Donna wellicht jou match!

Donna is sinds 2011 in het bezit van de huidige eigenaresse en zij hebben samen heel veel ondernomen, geleerd en genoten. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging voor zowel Donna als Mirjam.


Donna kan rustig alleen of in een groep buiten gereden worden. Heeft echt zoveel met Mirjam ondernomen. Een zeer ervaren merrie. Samen op pad door bossen, door watertjes, maar ook een terrasje pakken in de stad... Donna vind het allemaal net zo gezellig. Ze geniet van knuffelen, aandacht, poetsen, kortom een gezelschapsdier in hart en nieren.


Voor wie zij zeer geschikt zou zijn? Voor een jeugdruiter (en bijvoorbeeld een moeder die graag een paardje willen delen). Ook met echt jonge kinderen is zij super braaf en rustig. Ze zal eerder stoppen dan gaan rennen wanneer ze van iets onder de indruk raakt. Ze is ook super verkeersmak. Heeft wedstrijdervaring in de endurance sport. Werken aan de hand, koeien drijven, paardenvierdaagse, intochten rijden, rijden zonder zadel, kortom een zeer ervaren paard.

Gezien haar grote is zij minder geschikt voor een grote ruiter. Haar huidige ruiter is 1.73 en dat past prima. Maar Donna is geen gewichtdrager qua formaat.


Ze heeft geen exzeem, geen stalondeugden, is een dametje in de groep maar geen "jager". Ze staat hier bij Frá Loar in een groep merries en heeft in het verleden ook in gemengde kuddes gestaan zonder problemen.


 


Kortom ben jij op zoek naar een lief en zeer rustig en betrouwbaar paard om echt maatjes mee te worden en denk je dat jullie goed bij elkaar zouden kunnen passen? Neem dan contact op met mirjamklarenbeek1@gmail.com

 

Prijsklasse aanvang D

 


 

 

 

VERKOCHT

Wij hebben op dit moment enkele erg leuke paarden in training staan welke wij voorbereiden voor de verkoop/het vinden van de juiste match.


Ben jij op zoek naar een paard, neem gerust contact met ons op wie weet zit jou match hier tussen.Interesse? Neem gerust en vrijblijvend contact op.


Verkooppaarden:

categorie A: < € 3000,-

categorie B: € 3000 - € 4000

categorie C: € 4000 - € 5500

categorie D: € 5500 - € 7500

categorie E: € 7500 - € 10.000

categorie F:  > € 10.000